WWE Survivor Series vs NXT Takeover Wargames

NXT este cu siguranta superior la toate capitole fata de WWE. In doar 5 meciuri, dintre care un meci de doar 5 secunde, au aratat din nou de ce calitatea este mult mai importanta decat cantitatea.

Avem un inceput solid in NXT unde meciul pentru centura diviziei feminine, dintre Kairi Sane si Shayna Baszler se ridica la nivelul asteptarilor. 


Cu toate ca Becky Lynch a iesit accidentata , Charlotte reuseste sa mentina meciul si hype-ul creat pana acum. Cu un final superb unde Charlotte o distruge pe Ronda , se dovedeste pana la urma ca aceasta este o piesa importanta acestei divizii.

WWE – 1

NXT – 0

Trecem la nivelul de mid-card, unde Aleister Black si Johnny Gargano au avut cea mai buna prestatie a weekend-ului de departe. Un meci complet , de la o poveste buna , la un heel Gargano evervant, la o victorie importanta a eroului , Aleister Black , dupa inca un meci de 5 stele.

In WWE am avut parte de inca un meci intre campioni , de data asta intre Seth Rollins si Shinsuke Nakamura la care se putea mai mult insa niciunul dintre ei nu si-a aratat potentialul maxim. Inca se asteapta interventia lui Dean Ambrose, dar cel mai probabil o sa vina la un Raw intamplator.

WWE – 1

NXT – 1

Ajungem la zona de Main Event, in care Velveteen Dream ,la doar 23 de ani, reuseste sa fie mai interesant decat orice membru din “The Shield” vreodata. Tommaso Ciampa este cel mai bun heel creat vreodata de NXT , caracterul sau este apropiat cu abilitatiile sale in ring. Meciul a fost superb, in final, suspansul si-a atins noi cote, cu Velveteen aproape sa castige de multe ori, iar Ciampa jucand rolul de heel murdar a fost apogeul acestui meci de 5 stele. 


Survivor Series ne pune fata in fata cu Brock Lesnar si Daniel Bryan , un dream-match care pana la urma nu a fost dorit dupa ce Bryan i-a luat locul lui AJ Styles. Acelasi meci din partea lui Brock : Suplex-Suplex-F5-revine adversarul-F5. Cam in acelasi mod se desfasoara orice meci a lui Brock Lesnar, in final castigand de cele mai multe ori The Beast.

WWE – 1

NXT – 2

Un plus pentru WWE este meciul diviziei Cruiserweight care intotdeauna scot meciuri bune. Buddy Murphy si Mustafa Ali s-au duelat pentru centura, dar meciul totusi nu s-a ridicat la nivelul acelui meci de la 205 Live de acum cateva saptamani.

Meciul Traditional 5v5 vs Wargames

Nu poti spune multe despre meciul 5v5 in afara faptului ca cei care produc meciul sunt niste idioti, cu niste erori imense si fara sens. Ca de exemplu, eliminarea asa rapida a lui Samoa Joe care pana acum 1 luna era pretendent la titlul mondial si toata lumea a vrut ca el sa devina campion. Shane McMahon care ocupa in fiecare an un loc in acea echipa degeaba , in locul lui putea sa fie Randy Orton, specialistul acestui meci. Finalul este unul groaznic, Braun Strowman dupa umilinta cu Brock Lesnar de acum 2 saptamani, WWE a aratat ca nu are nimic planificat pentru el si asta nu inseamna ca trebuie sa elimine jumatate din adversari. 


In NXT , treaba sta altfel. Meciul a fost superb de la inceput pana la final, avem momente incredibile realizate de Ricochet, care o sa fie pierdut cand ajunge in WWE. Undisputed Era este cea mai buna echipa formata in ultimii ani cu un viitor care o sa sune bine 100%. War Raiders au aratat bine in meci si sunt pregatiti sa devina campioni la echipe. Un meci Wargames foarte bun , la acelasi nivel cu cel de anul trecut.

WWE – 1

NXT – 3

NXT Takeover Wargames 2 reuseste sa salveze spiritul wrestling-ului. Ca si scor, avem o victorie pentru NXT, care se dovedeste a fii mult mai superior in creativitate, fata de WWE. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *