WWE Crown Jewel: Review

WWE revine pentru a doua oara anul acesta in Arabia Saudita pentru ca oferta e prea buna pentru ei si nu cred ca ar fi fost cineva care sa refuze. De la The Greatest Royal Rumble la un fel de King of the Ring care ar trebui sa determine cel mai bun din lume insa finalistii nu sunt demni de acest trofeu. Macar au revenit artificiile chiar daca sunt pentru un singur eveniment. Revenirea lui Hulk Hogan este cu dus-intors dupa atatia ani in care a fost exilat.
Randy Orton vs Rey Mysterio (3*)
Rey Mysterio , proaspat revenit nu putea pierde din prima chiar daca dupa retragerea lui John Cena , Randy Orton putea sa fie “Best in the World” din cei 8. Atacul lui Orton dupa meci duce spre o rivalitate noua in brand-ul albastru intre acestia 2.
The Miz vs Jeff Hardy (2.25*)
Se tot vorbea de la Hell in a Cell , ca Jeff Hardy isi va lua timp liber sa se recupereze din pricina accidentarilor insa acesta inca activeaza saptamanal , poate cu victoria lui Miz , acesta sa primeasca pauza bine meritata.
Seth Rollins vs Bobby Lashley (2.25*)
Seth Rollins a dovedit intotdeauna ca poate duce mai multe meciuri intr-o seara , anul acesta reusind un record la Raw luptand pentru mai bine de o ora intr-un meci Gauntlet impotriva oponentilor de la Elimination Chamber.
Dolph Ziggler vs Kurt Angle (2.5*)
Revenirea lui Kurt Angle full time a fost spulberata de creativitatea WWE-ului , el fiind chiar unul dintre favoritii credibili alaturi de Orton.
The Miz vs Rey Mysterio (3*)
Inca o surpriza in aceasta seara dupa victoria lui Dolph in fata lui Angle. Meciul a fost chiar bun , Miz a aratat foarte bine si a dovedit din nou ca este unul dintre cei mai dedicati wrestleri.
Dolph Ziggler vs Seth Rollins (2.75*)
Sper ca rivalitatea sa se incheie cu acest meci , dureaza deja de aproape 5 luni si a devenit repetitiva. In acest moment , nivelul de penibilitate a ajuns la cel mai inalt nivel cu victoria lui Dolph Ziggler.
AJ Styles vs Samoa Joe (3.25*)
Meciul oricum a fost de umplutura nu aveam mari sperante , AJ trebuia sa-l infrunte pe Bryan initial dar acesta nu a vrut sa se prezinte. Asadar , Samoa Joe a fost omul potrivit de a incasa pin-ul. Styles mai are sa doboare recordul lui CM Punk de 434 zile campion si o sa piarda atunci titlul.
Brock Lesnar vs Braun Strowman (1*)
Duelul gigantilor dupa ce Roman Reigns a trebuit sa renunte la centura. Dupa o perioada jalnica in care Brock Lesnar a fost campion Universal , WWE decide sa puna centura pe el din nou. Un lucru bun ,o sa avem Brock Lesnar vs AJ Styles la Survivor Series pentru a doua oara la rand.
Finala World Cup
Nici nu mai am cuvinte dupa acest meci , nu-i dau nici o nota ca nu merita. Miz se accidenteaza si in locul lui intra Shane McMahon , numai in desene la Tom si Jerry mai vezi asa ceva si chiar castiga tot turneul. S-a ingropat tot turneul cu victoria lui Shane , oricum e bine ca nu-l vedea nimeni pe Dolph sau Miz ,ca cel mai bun wrestler din lume.
DX vs Brothers of Destruction (3.25*)
De cand si-au facut intrarile mi-am dat seama ca nu o sa fie ceva maret insa lucrurile pe care inca le poate face Shawn Michaels sunt de apreciat , la o asemenea varsta sa te misti mai bine decat multi oameni care la 30 de ani au murit sperante. Meciul in sine a fost lent , greu , fara asteptari insa rezultatul a fost placut , primarul Kane incaseaza pin-ul ca de obicei.
In concluzie , un PPV mediocru spre slab , nu se merita , nimic bun si nu s-a avansat cu nici o poveste nicaieri. Un house show televizat care probabil este cel mai slab al anului , cu siguranta nu este ultimul PPV in Arabia Saudita. Singurele miscari importante au fost batranii din main event care au salvat seara.
Ca o parere personala , esecul total din seara aceasta probabil duce spre incercarea de a nu mai face evenimente in Arabia Saudita.
4/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *