Wrestlemania 35: Review

Wrestlemania 35 este o editie in mare parte reusita, in care Kofi Kingston reuseste in cele din urma sa devina campion WWE, Becky Lynch le invinge pe Ronda Rousey si Charlotte in main-event-ul serii si Triple H il invinge pe Batista, intr-un meci ce aduce aminte de cele 2 legende ale industriei. Pe scurt, acestea ar putea fi momentele cheie ale acestei editii. Putem sa adaugam si meciul dintre Shane McMahon si The Miz, care s-a terminat intr-un mod memorabil pentru o editie de Wrestlemania, sau victoria in surprinzatoare a lui Seth Rollins in meciul cu Brock Lesnar. Este o editie cu 16 meciuri, peste 7 ore de transmisie si numeroase momente memorabile. Am avut parte si de retragerea lui Kurt Angle, intr-un meci cu Baron Corbin, dar si aparitia lui John Cena ca Dr. of Thuganomics, un personaj jucat de Cena la inceputul carierei in WWE.
Ca si noutate la aceasta editie, main event-ul serii a fost un meci la divizia feminina. Ca orice editie de Wrestlemania, nu putem decat sa observam absenta lui Undertaker. Per total, aceasta editie a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa ofere cateva momente interesante, care au surclasat editia precedenta.
In continuare, o sa prezentam cele mai reusite meciuri, momente de la Wrestlemania 35, cat si cele mai nereusite.

Seth Rollins vs Brock Lesnar

Un meci oficial de 2 minute, in care Seth il invinge pe Brock Lesnar si devine Universal Champion, dupa ce reuseste Curb Stomp de 3 ori. Desi inainte sa inceapa meciul, Brock il distruge pe Seth, acesta revine miraculos si castiga meciul. Ramane un moment destul de surprinzator, in care manevra lui Seth reuseste sa invinga Suplex-ul lui Brock Lesnar.

Rating : 1.75/2

Randy Orton vs Aj Styles

Un single-match special pentru totii fanii WWE, in care Randy Orton nu a stralucit precum o facea acum 10 ani, iar Aj Styles parea favoritul acestui meci. Unul dintre cele mai asteptate meciuri dupa prima intalnire dintre cei 2 de la Smackdown acum cativa ani, AJ Styles continua sa ramana o piesa importanta in WWE dupa ce a pierdut titlul. Meciul in sine a fost slabut, chiar daca in ring au fost 2 dintre cei mai mari wrestleri din istorie.
Rating: 2.75/5

Samoa Joe vs Rey Mysterio (US Championship)

Dominatia lui Samoa Joe continua dupa o victorie impresionanta, ma asteptam ca Rey sa fie inlocuit de Andrade sau Ali dar pana la urma Joe a iesit bine din acest meci. Meciul a fost scurt si doar finalul a reprezentat ceva. Totusi, pentru Rey, meciul a fost extrem de scurt.

Rating: 1.5/5

Finn Balor vs Bobby Lashley (Intercontinental Championship)

Meciul a fost pus inainte de main event doar pentru intrarea lui Finn Balor care sa arate cat mai bine pe intuneric. Meciul a mai avut loc de 5 ori pe putin la Raw, dar Finn Balor a venit cu cealalta personalitate, Demonul, care i-a permis sa fie mult mai agresiv.
Rating: 2.25/10

Batista vs Triple H

Ultimul meci al lui Batista l-a adus fata in fata cu Triple H, cel care nu l-a batut niciodata intr-un meci 1v1. Stipulatia a ajutat mult, un meci No Holds Barred a ridicat nivelul. Ric Flair a reusit sa-l ajute pe Triple H si sa se razbune pe Batista dupa ce “i-a stricat ziua de nastere”. Singurul lucru care nu si-a avut locul a fost comentariul lui Shawn Michaels, care nu stia deloc ce sa zica. Meciul a adus multe momente “Hardcore”, cum ne si asteptam din pricina stipulatiei, cum ar fi Powerbomb-ul pe scari sau Triple H care a folosit un cleste pe nasul lui Batista.
Rating: 3.75/5

Daniel Bryan vs Kofi Kingston (WWE Championship)

Dupa un inceput de an incredibil pentru Kofi, a venit si recompensa finala. Kofi devine primul campion WWE de culoare din istorie. Dupa un meci chiar foarte bun, exact cum se astepta toata lumea. Bryan, care are cel mai original caracter din intreg roster-ul pierde un reign lung, dar care a produs meciuri bune. Urmeaza pentru Kofi cel mai bun moment din viata lui, doar daca Vince nu o sa-i distruga cariera printr-o infrangere la primul SmackDown. Cel mai bun meci al serii, a adus unul dintre cei 3 noi campioni mondiali din WWE.

Rating: 4.25/5

Becky Lynch vs Ronda Rousey vs Charlotte Flair (WWE Women's Championship)

Primul main event feminin la Wrestlemania nu s-a ridicat la asteptari. Uitandu-ma la meci am sperat sa se intample si mai multe, fiind main event, dar macar a fost mai bun decat ultimele 3. Finalul a fost groaznic, incepand de la masa care nu s-a rupt pana la pin-ul pus de Becky pe Ronda, a fost un haos continuu plin de botch-uri, dar cu cateva momente bune, de exemplu “Baseball Slide-ul” lui Becky pe Ronda care a avut noroc sa scape fara o accidentare dupa cazatura. Victoria lui Lynch era asigurata de publicul care a sustinut-o tot meciul, dar si de meritul ei ce a fost centrul diviziei timp de 6 luni.

Rating: 3.5/5

In concluzie, Wrestlemania 35 primeste nota 8.

Pentru mai multe informatii legate de editiile trecute deWrestlemania, gasiti in link-ul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *