Top 5 ppv-uri NXT 2018

NXT demonstreaza pentru inca un an ca au cel mai pur si bun wrestling din America de Nord, cu PPV-uri exceptionale intotdeauna. Munca depusa in aceasta divizie este extraordinara si merita apreciata. Dupa ce am urmarit toate PPV-urile din nou, am ajuns cu greu la o asezare finala.
5. NXT Takeover Chicago 2:
Vreau sa spun din start ca daca acest PPV se afla pe ultimul loc, nu inseamna ca este slab deloc, insa nu a fost mai bun decat urmatoarele. Daca ar fi sa-l compari cu primul Takeover Chicago din 2017, acesta este mult mai bun. Avem de-a face cu un start puternic, unul dintre cele mai bune meciuri tag team ale anului, pline de spot-uri frumoase, Danny Burch si Oney Lorcan aratand ca o echipa cu potential mare. Dupa fix un an de la destramarea echipei DIY, Johnny Gargano si Tommaso Ciampa se intalnesc pentru a doua oara, de data asta intr-un meci de tip Street Fight. Un meci la fel de bun ca precedentul, unde Ciampa reuseste inevitabilul si fura o victorie ca un heel adevarat.
4. NXT Takeover Brooklyn 4

De fiecare data cand vezi Undisputed Era si Moustach Mountain in ring, sa fii sigur ca o sa vezi ceva de calitate. Asa se intampla si de data asta, un inceput in forta care da sperante mari de viitor, cu Undisputed Era avand un parcurs incredibil deja si puterea inemaginabila a tanarului Tyler Bate.
Ricochet este cel mai bun high-flyer care a pasit vreodata in ring-ul NXT si de fiecare data cand apare aduce ceva nou spectaculos. Asa se intampla si in duelul sau cu Adam Cole, care sa nu-l subestimam, este cu siguranta viitorul companiei. Revenim la meci, Ricochet reuseste 3 miscari rar intalnite una dupa alta: Reverse Hurricanrana, Leaping Hurricanrana si un 630 Senton ca sa castige meciul.
Finalul PPV-ului ne aduce al treilea meci dintre Gargano si Ciampa, inca un clasic plin de emotie la fiecare secunda. De data asta, acestia se lupta pentru centura NXT, dupa ce Black a iesit accidentat si nu a mai putut participa. Ca de obicei, Ciampa joaca rolul de heel ca la carte si dovedeste de ce este campion NXT. Gargano dupa acest meci, reuseste sa fie in Main Event la primele 4 Takeover-uri ale anului, fapt deloc intalnit pana acum si reusind mereu sa scoata maximul din el pentru meciuri memorabile. 


3. NXT Takeover Philadelphia.

Un start puternic al anului pentru NXT, reusind sa puna unul dintre cele mai complete PPV-uri. Dupa cum v-ati obisnuit, Undisputed Era deschide seara cu un meci decent impotriva echipei Authors of Pain.
Aleister Black si Adam Cole se infrunta intr-unul dintre cele mai bune meciuri Extreme Rules din ultimii ani. O confruntare ce a avut totul, de la emotie, la momente extreme, un meci care chiar inseamna Extreme Rules dupa ce in main roster, WWE-ul ne-a obisnuit cu meciurile acestea sa nu mai fie deloc extreme, sau termenul acesta sa fie asociat doar cu folosirea unui scaun. Sper ca acest meci sa se reia, de data asta pentru centura NXT la un viitor Takeover.
Ajungem la main event-ul care reuseste sa te faca sa iubesti NXT-ul. Andrade Almas si Johnny Gargano au ridicat sala in picioare cu prestatia lor, izbutind primul meci de 5 stele din NXT si primul dupa 7 ani in WWE, de la CM Punk vs John Cena, Money in the Bank 2011. Meciul este perfect din toate punctele de vedere, din prima secunda pana in aparitia surprinzatoarea din final. Daca nu ai vazut acest meci, ti-l recomand cu cea mai mare placere. 


2. NXT Takeover WarGames 2

WarGames revine pentru a 2-a oara si aduce cea mai grea decizie in crearea acestui top fiind PPV-ul ideal unui sfarsit de an. Meciul dintre Shayna Baszler si cu Kairi Sane intr-un de tipul cea mai buna din 3, aduce o placere in privirea evolutiei diviziei feminine care progreseaza mereu.
Aleister Black vs Johnny Gargano si Velveteen Dream vs Tommaso Ciampa sunt meciurile care aduc un plus in dezvoltarea NXT-ului, Velveteen Dream aduce cel mai bun meci al sau impotriva lui Tommaso Ciampa, un meci plin de momente in care credeai ca urmeaza sa se termine meciul. Johnny Gargano isi interpreteaza caracterul sau normal in duelul cu Aleister Black, acela de a scoate meciuri bune de fiecare data.
Main Event-ul ne aduce Wargames-ul langa noi, Undisputed Era infrunta echipa formata din War Raiders, Ricochet si Pete Dunne. La fel ca anul trecut, meciul este placut de privit insa de data asta avem mai multe momente spectaculoase cu Ricochet in prim plan care reuseste sa sfideze toate legile fizice cu o nebunie de manevra pe toti din ring. 


1. NXT Takeover New Orleans

Takeover-ul din saptamana Wrestlemania ne aduce cel mai bun Takeover din istorie. Avand onorabila onoare de a-l urmari live, fiind chiar in ziua de Paste, aceasta experienta m-a facut sa iubesc NXT-ul.
PPV-ul incepe puternic cu un meci pentru titlul North America pus pentru prima oara in circuit intr-un meci cu Adam Cole, Ricochet, Velveteen Dream, Lars Sullivan, EC3 si Killian Dain. E prima oara cand vad un meci atat de mine construit cu atatia oameni, fiecare are momentul sau de stralucire incepand cu Ricochet care isi agilitatea desprinsa din benzile desenate, la Killain Dain si Lars Sullivan care au fost oamenii grei ai acestui meci. Un meci in care chiar nu poti sa-ti dai seama cine va castiga, toti au fost pe rand aproape de victorie, pur si simplu povestea spusa in ring este incredibila.
Shayna Baszler si Ember Moon aduc un meci ca pe vremurile bune ale Asukai. Dupa meciul anterior dintre cele 2, de data asta au reusit sa imbunatateasca tot ce nu le-a iesit spunand o poveste superioara, Moon a aratat ok in acest meci dupa un reign destul de slabut cu titlul.
Meciul pentru centurile tag team ne aduce cel mai surprinzator moment al serii, Roderick Strong il ataca pe propriul sau coechipier, Pete Dunne si se alatura stable-ului Undisputed Era. Cele 3 echipe au aratat solid, Adam Cole participand la al doilea meci al serii, fiind protejat tot meciul.
Almas vs Black pentru centura NXT. Daca nu era meciul pentru centura North America si urmatorul de care o sa vorbim, acest meci era cu siguranta cel mai bun al serii, din pacate acesta se claseaza pe locul 3. Black ca de obicei a lucrat foarte bine meciul iar Almas care a avut cel mai bun inceput de an de cand e in NXT, a avut momentele sale de stralucire alaturi de Zelina Vega. Duo-ul Andrade Almas – Zelina Vega este cel mai bun de acest fel de foarte mult timp. Pacat ca dupa acest meci, Almas a trecut in main roster si a fost lasat de izbeliste.
Felicitarile mele, daca ai vazut acest meci integral, un meci de 37 de minute in care nici nu o sa-ti dai seama ca a trecut atat de mult timp. Meciul acesta este perfect. Perfect in sensul sau denotativ. De la intrarea lui Ciampa fara muzica, auzindu-se doar huiduielile fanilor aflati in sala la povestea spusa in ring plina de referinte la trecutul echipei #DIY, la exutarea foarte buna a miscarilor, la finalul incredibil in care Johnny Gargano se razbuna pe Ciampa si isi castiga slujba inapoi. Acestia au reusit cea mai buna rivalitate din istoria NXT si cea mai buna a anului. Caracterul lui Ciampa jucat superb alaturi de calitatile in ring ale lui Gargano aduc un meci complet de 5 stele si cele mai bune 37 de minute ale saptamanii Wresltemania. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *