NXT Takeover Blackpool

Primul Takeover exclusiv diviziei UK este cel mai bun lucru care se poate intampla NXT-ului in acest moment dupa un an de dominatie completa la toate capitolele in lumea wrestling-ului. Cum chiar Vince McMahon a confirmat pe Twitter ca i-a placut PPV-ul foarte mult, poate cu aceasta ocazie, WWE-ul urmeaza a fi preluat complet de Triple H care de cativa ani a construit NXT-ul dintr-un show de divertisment prost in cea mai buna companie de wrestling la ora actuala.

Intotdeauna, publicul din UK este fanatic si cel mai bun din lume, cel mai mare plus al unui PPV, este un public plin de energie. 


Moustache Mountain vs Zack Gibson & James Drake (4.25*)
Un meci impresionant de bun in deschidere, ca de obicei Moustache Mountain au aratat incredibil de bine, dupa prestatiile de anul trecut cu Undisputed Era. Nu-i subestimez nici pe Drake si Gibson care au aratat ca niste heeli perfecti pentru divizia tag team UK. Meciul pe scurt a fost un festival al spectacolului.
Finn Balor vs Jordan Devlin (2.75*)
Surpriza serii a venit dupa ce Devlin l-a atacat pe Travis Banks lasandu-l incapabil sa lupte. O surpriza placuta sa-l revedem pe Balor in NXT unde a stralucit cel mai mult. Meciul nu a fost cine stie ce, dar un meci intre mentor si elev intotdeauna o sa fie interesant.
Dave Mastiff vs Eddie Dennis (3.25*)

Ce promo bun au avut care chiar m-a facut sa fie foarte interesat de meciul asta. Dennis lucreaza bine la microfon, chiar e entertaining. Mastiff este un simplu om masiv chiar la stil seamana foarte mult cu Killian Dain(tot britanic si el). Meciul a fost chiar bun pentru cum sunt construiti cei doi, Dennis chiar a aratat ca poate duce in brate un monstru de 150 de kilograme iar Mastiff foarte atletic.

Rhea Ripley vs Toni Storm (4.50*)

Daca ai crezut vreodata ca numai Becky Lynch, Asuka sau Charlotte pot ridica sala in picioare dupa o prestatie incredibila, te-ai inselat. Cam asa si cu divizia feminina din NXT UK, un meci perfect in care ambele femei si-au aratat rolul pe care il joaca. Toni Storm, castigatoare a turneului Mae Young, si-a continuat drumul dupa ce a trecut prin multe momente dificile in ultima perioada.

Pete Dunne vs Joe Coffey (4.75*)

Main event-ul ni-l aduce pe campionul UK, Pete Dunne care a tinut titlul o durata incredibila de timp, 601 zile. Un meci tehnic, clasic, cum ne-a obisnuit Dunne dar de data asta cel mai bun. Ma bucur ca au primit si timp sa scoata un meci incredibil, dar plin de greseli, nu cum s-a intamplat cu Tyler Bate si Pete Dunne acum 2 ani. N-am mai vazut un astfel de meci de foarte mult timp, astept sa vad ce urmeaza in NXT UK dupa un asemenea prim PPV. Pete Dunne este starul UK-ului care arata de fiecare data din ce in ce mai bine si poate primi oricand acel push imens pe care il asteptam in main roster.

Nota finala: 9/10

9/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *