Elimination Chamber 2019 Review

Women's Tag Team Elimination Chamber (3.25*)

Un prim meci pentru centura diviziei feminine la echipe care a parut haotic in multe ocazii cand spatiul era prea mic pentru cate persoane erau in lupta. Victoria Sashei si lui Bayley este cea mai buna decizie din acest meci, ele fiind cele mai over si cunoscute caracterele din acest meci. Momentul de la final ma asteptam sa fie mai imens cu mai multe legende feminine venind sa le felicite. Ma bucur cel mai mult ca Nia Jax nu a omorat pe nimeni.

The Miz & Shane McMahon vs Usos (3*)

Miz si Shane sunt cea mai ciudata echipa posibila din main-roster si care nu a avut deloc sens. Directia este mai clara decat venirea lui Kenny Omega in AEW, Shane urmeaza sa-l atace pe Miz pentru un meci la Wrestlemania. Sa vorbim despre meci, care a fost ok, nu a fost aproape de Usos vs New Day dar un meci acceptabil. Centurile la echipe revin la o echipa macar.

Finn Balor vs Lashley & Lio Rush (2.5*)

In primul rand, nu-ti poti apara titlul intr-un meci handicap sau sa castigi titlul asa. Nu a avut niciun sens meciul asta. Finn Balor castigand in fata a 2 oameni este penibil, mai ales ca a castigat punand pin-ul pe Lio Rush care nici macar nu era campionul. Scenariul clasic din partea WWE-ului unde cand pierzi meciul pentru titlul suprem si esti cunoscut, primesti un titlu secundar inutil.

Ronda Rousey vs Ruby Riott

Nu comentez aici  pentru ca nu are sens, totul este pentru a o pune pe Becky Lynch si mai over si este deja exagerat de over. Charlotte a devenit cel mai mare heel al diviziei feminine. Ma astept ca la urmatorul PPV sa semneze contractul pentru Wrestlemania.

Braun Strowman vs Baron Corbin (1.75*)

Meciurile cu Braun si Corbin sunt destul de repetitive. Dupa stipulatie se putea prezice finalul care a fost groaznic. Braun Strowman, care a fost construit ca un monstru tot anul trecut, este distrus intr-un meci fara miza. Unde au fost Kurt Angle si Finn Balor care erau alaturi de Braun la fiecare Raw pana la acest PPV? O alianta plictisitoare care nu o sa duca nicaieri, probabil la un meci 3v3 la Fastlane.

WWE Championship Elimination Chamber (4*)

Ce saptamana pentru Kofi! De la meciul Gauntlet de la Smackdown la unul dintre cele mai bune meciuri Elimination Chamber din ultimii ani. Kofi cu o istorie imensa in spate reuseste sa-si aduca fanii de partea lui intr-unul dintre cele mai frumoase momente ale anului cand toata sala i-a strigat numele. Daniel Bryan intrand campion si reusind sa tina un promo foarte bun inainte de meci a reusit sa ma atraga si mai mult de acest meci, cu un caracter jucat incredibil in unele momente.
Meciul a fost foarte bun cu cateva parti slabute, dar majoritatea bune. Un prim minus este timpul petrecut de Jeff Hardy care ar fi putut ridica toata sala in picioare cu prestatia sa, insa a fost pus sa reziste prea putin. Totusi, reuseste un Swanton Bomb superb. Samoa Joe la fel, nu a realizat nimic cu acest meci, din pacate a aratat cel mai slabut dintre toti 6. Probabil va urma Daniel Bryan vs Kofi, insa nu-l vad pe Bryan sa piarda centura asa repede din cauza vanzarilor de replici cu modelul sau.

Intr-un final, Elimination Chamber 2019 reuseste sa fie un PPV decent, dar unde au lipsit prea multe personaje incepand cu campionii care probabil isi vor apara titlurile la urmatorul PPV.

Nota finala: 7/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *