Ce s-a intamplat la Fastlane 2019?

Fastlane ar trebui sa se simta un PPV foarte special, avand in vedere ca se afla inainte de Wrestlemania. Insa, cu ajutorul unor decizii foarte slabe si fara sens, cu o constructie a show-ului de 2 saptamani, s-a ajuns ca unele meciuri sa se schimbe chiar in ziua PPV-ului. Probabil cel mai mare minus al serii a fost aditia lui Mustafa Ali in meciul pentru titlul WWE, care nu a avut nici o reactie din partea fanilor care inca il doresc pe Kofi campion.

Initial, Daniel Bryan avea sa-l intalneasca pe Kevin Owens, dar o modificare de ultim moment pentru a pune publicul si mai mult alaturi de Kofi l-a adus pe Mustafa Ali. Nu conta cine intra in acel loc, si daca era John Cena publicul tot pentru Kofi ar fi strigat tot meciul. Un meci foarte bun care a livrat extraordinar. Chiar daca Bryan a facut pin-ul pe Mustafa, acesta a reusit sa arate ca un personaj important pentru divizia mid-card. Finalul a fost superb cu Bryan lovind un Running Knee pe Mustafa Ali care era in aer la momentul impactului.

Meciurile pentru titlurile la echipe au fost ambele foarte bune, chiar daca momentul cu Shane McMahon era foarte asteptat de toata lumea. Revenim la meciuri, pentru echipa din Raw am avut parte de 6 oameni care au trecut in NXT si asta s-a vazut, Revival si echipa formata din Black si Ricochet cel mai probabil vor avea meci la Wrestlemania si daca o sa fie lasati minim 15 minute. In Smackdown, lucrurile au stat altfel, victoria fratilor Usos a fost o decizie buna pentru viitorul apropiat, iar meciul dintre Miz si Shane era previzibil.

Concluzie:

Fastlane este PPV-ul de care nu era nevoie deloc, iar pregatirea pentru Wrestlemania este destul de mica in acest moment chiar daca majoritatea meciurilor au fost decise. Finalul show-ului nu-si avea locul, revenirea lui Roman Reigns sau a Shield-ului nu este mai importanta decat titlul WWE. Cel mai probabil Kofi o sa primeasca sansa 1v1 la Wrestlemania, istoria s-a repetat dupa “Yes Movement” din 2014, acum avem “KofiMania”. Iar, feud-ul dintre Ronda Rousey si Becky Lynch continua  la acelasi nivel, de main event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *