Noutatile lunii Februarie

Filme

Luna Februarie nu este cea mai atractiva luna pentru filme. In 2018, Black Panther a fost de departe cel mai cunoscut film al lunii. In aceasta luna, nu regasim nici un film Marvel sau DC. Cel mai apropiat este Captain Marvel, insa in luna martie. Este o luna in care avem posibilitatea de vedea 2 filme nominalizate la Oscar si pe Liam Neeson din nou in actiune.

Lego Movie 2 (15 februarie)

Pentru pasionatii de animatii, Lego partea 2 a debuteaza in data de 15 februarie. Chris Pratt, Will Arnett, Jonah Hill, Elizabeth Banks, si Will Ferell fac din distributie. Primul film din aceasta serie a fost in mare parte o surpriza placuta, ne asteptam ca si acest film sa aiba acelasi efect.

Cold Pursuit ( 22 februarie)

Liam Neeson revine intr-un rol pe care il stie cel mai bine. Cold Pursuit apare spre sfarsitul lunii, pe 22 februarie. Este un film de razbunare, asemanator cu Taken(2008). Are parte de pareri placute din partea criticilor straini, desi poate parea un film destul de intalnit in decursul anilor.

Vice & The Favourite ( 22 februarie)

2 filme nominalizate la premiile Oscar apar si la noi in tara, in aceeasi zi de 22 februarie. Desi au aparut de ceva timp in strainatate, apar cu doar cateva zile inainte de decernarea premiilor Oscar. Mai exact, 25 februarie. Este o perioada destul de interesanta la cinema pentru toti pasionatii de filme. Sunt 3 filme bune care apar in aceeasi zi, daca adaugam si Cold Pursuit.

Seriale

Doom Patrol ( 15 februarie)

Dupa succesul primului sezon Titans, acest nou univers DC se mareste cu Doom Patrol. Si-au facut aparitia in acest prim sezon din Titans, in episodul 4. Nu stim foarte multe de fiecare personaj in parte, Cyborg este totusi, cel mai cunoscut. Ramane sa descoperim si celelalte caractere in parte. Nu este singurul serial nou care se leaga cu Titans, Swamp Thing si Stargirl vor debuta in acest an 2019.

Umbrella Academy ( 15 februarie)

Un nou serial scos de nicaieri de Netflix si care promite foarte mult. Cel putin din trailer pare destul de interesant. Fiind si un serial produs de Netflix, ne putem astepta la ceva de calitate. Reteta clasica se pastreaza, 10 episoade, lansate in aceeasi zi. Cu siguranta ne putem astepta si la un sezon 2.

The Walking Dead ( 10 februarie )

TWD revine cu continuarea sezonului 9. Fara Rick, insa cu foarte multe lucruri de dezvoltat in acest sezon. The Whisperers isi fac aparitia, mai ales dupa acel final de anul trecut. Sunt foarte multe promisiuni pentru continuarea serialului pentru multi ani de acum in colo, plus o serie de filme cu Rick.

Jocuri

Far Cry New Dawn (15 Februarie)

Far Cry New Dawn este continuarea povestei din Far Cry 5 dupa 17 ani si urmareste supravietuitorii unei bombe atomice. Jocul este foarte asemanator cu precedentul, gameplay-ul este identic, chiar si animalele care te vor ajuta in poveste au fost aduse din partea a 5-a, aceeasi harta numai cu mici distrugeri din partea evenimentelor petrecute.

Metro Exodus (15 Februarie)

Metro Exodus este al treilea joc al seriei dupa 2033 si Last Light. La fel ca primele 2, actiunea are loc intr-un mediu post-apocaliptic unde te infrunti cu animale mutante si oameni care vor sa supravietuiasca folosind o multitudine de arme facute manual. Jocul detine un ciclu de zi-noapte cat si un mediu care se schimba pe parcursul jocului.

Anthem (22 Februarie)

Anthem este un shooter online intr-un mediu open-world care poate duce pana la 4 oameni. Vei juca rolul un Freelancer care este foarte customizabil de la arme noi la diferite costume pe placul tuturor. Cu o lume plina de explorat care se schimba de fiecare data dupa un “Shaper Storm”.

WWE

WWE Elimination Chamber (17 Februarie)

Primul PPV de dupa Royal Rumble ne aduce unul dintre cele mai interesante “gimmick” meciuri din WWE. Campionul mondial Daniel Bryan isi va apara titlul in cusca impotriva lui Samoa Joe, AJ Styles, Jeff Hardy, Mustafa Ali si Randy Orton.
Nu doar meciul pentru titlul WWE este singurul care va avea loc in cusca, istoria se scrie cu primul meci pentru titlurile la echipe pentru divizia feminina unde echipa formata din Sasha Banks si Bayley este favorita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *